Fysiotherapie lef

professionele fysiotherapeutische zorg

Cliëntenervaringen

Sien
Sien
Lees verder
Na mijn auto-ongeluk enkele maanden geleden kwam ik bij Martijn terecht met rug en nek klachten. Waar ik bij zijn collega Tomek terecht kon voor de versterking van mijn lichaam, kon ik bij Martijn terecht voor verlichting.
Ria
Ria
Lees verder
Dankzij Fysiotherapie en Yin yoga (1op1) van Eline , voel ik me steeds sterker worden en meer in balans. Bij Eline krijg ik een therapeutische behandeling op de juiste maat! Eline heeft gouden handjes, en altijd een luisterend oor.
Richard
Richard
Lees verder
Martijn is gespecialiseerd in het bewegingsapparaat en heeft mij deskundig geholpen. Hij luistert goed naar klachten en anticipeert. Met een dun zooltje en massage zijn de klachten over. Formule 1 is zijn passie. We kunnen het goed vinden samen en de behandeling is relaxed.
Mevr. S.
Mevr. S.40 Jaar
Lees verder
Ik ben Bij Tomek geweest met pijn in mijn rug. Hij heeft het super goed los gemaakt en mij oefeningen geven om mijn core sterker te maken. Ik ben helemaal van mijn pijn af. Bedankt Tomek
Dhr. L.
Dhr. L.70 Jaar
Lees verder
Voor de therapie na een totale knie prothese bij toeval terechtgekomen bij Anita Leek te Middenmeer. Anita gaf mij een zeer vertrouwd en kundig oordeel over de behandeling, die ik dan ook met vertrouwen en goede afloop heb ondergaan. Mooie bijkomstigheid is dat deze therapie wordt gegeven op een locatie die is gelegen in de sportschool, waardoor ook alle apparatuur hiervan, indien nodig direct bij de therapie gebruikt kan worden.
Mevr. S.
Mevr. S.53 Jaar
Lees verder
Ik kwam met bekkenbodem klachten bij Anita. Mijn klachten kwamen deels door een traumatisch verleden. Anita heeft mij zeer deskundig maar vooral ook empatisch en respectvol behandeld. Dankzij haar ben ik mijn lijf beter gaan begrijpen en heb ik meer invloed op de spanning, ik heb geleerd te ontspannen. Ik heb veel angsten overwonnen en meer zelfvertrouwen gekregen. Wat ook heel fijn was dat ze samenwerkt met een psychologe waar ze me ook naar verwezen heeft. Alles met elkaar ben ik heel blij dat ik destijds bij Anita terecht gekomen ben.
Mevr. B.
Mevr. B.75 Jaar
Lees verder
De behandeling bij Eline gaf mij inzicht in haar goede vakkennis. De benadering was altijd vanuit betrokkenheid naar mij als patiënt toe. Door goed te luisteren en door te vragen naar mijn probleem ervaarde ik dat er toe deed. Privacy staat bij Eline hoog in het vaandel
Previous
Next

Maak een afspraak of vraag informatie aan.