Fysiotherapie lef

professionele fysiotherapeutische zorg

Cliëntenervaringen

Voor de therapie na een totale knie prothese bij toeval terechtgekomen bij Anita Leek te Middenmeer. Anita gaf mij een zeer vertrouwd en kundig oordeel over de behandeling, die ik dan ook met vertrouwen en goede afloop heb ondergaan. Mooie bijkomstigheid is dat deze therapie wordt gegeven op een locatie die is gelegen in de sportschool, waardoor ook alle apparatuur hiervan, indien nodig direct bij de therapie gebruikt kan worden.
Dhr. L.
70 jaar
Ik kwam met bekkenbodem klachten bij Anita. Mijn klachten kwamen deels door een traumatisch verleden. Anita heeft mij zeer deskundig maar vooral ook empatisch en respectvol behandeld. Dankzij haar ben ik mijn lijf beter gaan begrijpen en heb ik meer invloed op de spanning, ik heb geleerd te ontspannen. Ik heb veel angsten overwonnen en meer zelfvertrouwen gekregen. Wat ook heel fijn was dat ze samenwerkt met een psychologe waar ze me ook naar verwezen heeft. Alles met elkaar ben ik heel blij dat ik destijds bij Anita terecht gekomen ben.
Mevr. S.
53 jaar
De behandeling bij Eline gaf mij inzicht in haar goede vakkennis. De benadering was altijd vanuit betrokkenheid naar mij als patiënt toe. Door goed te luisteren en door te vragen naar mijn probleem ervaarde ik dat er toe deed. Privacy staat bij Eline hoog in het vaandel
Mevr. B.
75 jaar

Maak een afspraak of vraag informatie aan.