Fysiotherapie lef

professionele fysiotherapeutische zorg

Corianne v.d. Veldt – Hiemstra

fysio – en Manueel Therapeut

Wie is Corianne?

Mijn naam is Corianne v.d. Veldt – Hiemstra en ik ben in 2004 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam. In het daarop volgende schooljaar ben ik gestart met de opleiding Manueel Therapie aan de Vrije Universiteit van Brussel.
Sinds 2005 werk ik bij een grote particuliere praktijk in Alkmaar met als hoofdspecialisatie nek-, schouder- en armklachten. 

Door de jaren heen heb ik veel bijscholing gedaan, vooral gericht op nek-, schouder- en armklachten. Daarnaast heb ik een aantal cursussen gedaan binnen het onderwerp pijn en workshops om te leren werken met het TENS apparaat en kan ik Dry Needling toepassen. Ook werk ik met kinesiotape/medical tape.
Dit jaar ben ik gestart met een basismodule Fasciatherapie. Ontzettend interessant! Ik heb heel veel zin om mij hier verder in te verdiepen. Ik sta graag in de oefenzaal en begeleid in Alkmaar verschillende medische fitnessgroepen.

In mijn dagelijks leven ben ik ook graag in beweging. Een grote passie van mij is paardrijden. Tot december 2017 deed ik ook aan hardlopen, maar door een gebroken enkel en een zwangerschap ben ik daar niet meer aan toe gekomen. Het hervatten van het hardlopen is absoluut een voornemen voor komend jaar! Door de interesse voor het hardlopen heb ik mij laten scholen op het gebied van hardlooptechnieken. Het is leuk om te analyseren (video-analyse) hoe iemand beweegt en te bedenken op wat voor manier dit verband kan houden met een bestaande blessure.

Maak een afspraak met Corianne of vraag informatie aan.