Fysiotherapie lef

professionele fysiotherapeutische zorg

Eline Flokstra

fysiotherapeut

Wie is Eline?

Ik ben een enthousiaste fysiotherapeut met veel affiniteit met sport. Ik ben al een aantal jaar eigenaar van Fysio & Fitness Middenmeer en sinds januari 2020 samen met Anita eigenaar van Fysiotherapie LEF.

Mijn interesse binnen de fysiotherapie gaat uit naar klachten en dysfuncties van de wervelkolom. Tijdens mijn stages heb ik mij veel bezig gehouden met nek -en schouderklachten. Ik vind het belangrijk mij binnen het vak te blijven ontwikkelen. Dit ga ik mede doen door een master in de manuele therapie te volgen in de nabije toekomst.

Naast mijn opleiding fysiotherapie heb ik ook een HBO-opleiding Sport en Bewegen afgerond. Hier heb ik veel kennis en kunde opgedaan met sport en sport gerelateerde klachten. Ik ben zeer bekwaam in de medische fitness.

Mijn kracht is mijn enthousiasme en positieve kijk op het leven. Ik vind het een uitdaging om met mijn cliënten te kijken naar mogelijkheden op het gebied van bewegen, juist ook als de cliënt zelf denkt dat sporten of bewegen er niet meer in zit. In mijn visie kan iedereen op zijn/haar niveau bewegen en ik wil daar graag aan bijdragen.

Maak een afspraak met Eline of vraag informatie aan.